Sök Öppettider, Hitta hit Kontakta oss Köpvillkor Annalundas Blogg
Frakt endast 85:- och fri frakt på alla order över 1299 kr. Frakten dras av automatiskt i kundvagnen.

Quilt tillbehör

Tillbehör för quiltprojektet - mönster, lås, hakar, skärmattor m.m.

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

"Handmade" med karbinhake i Antikmässing

Antikmässing. Att hänga på handgjorda väskor, plånböcker eller kläder. Mått: 10 mm (3/8”) x 37 mm (1 3/8”) x 3 mm (1/8”)
49,00 kr

45 mm Roll the Gold Titanium Rotary Blades 2-pack rullknivsblad knivblad till rullkniv

Fantastiska knivblad till 45 mm rullkniv. Bladen har ett överdrag av titan vilket gör bladet betydligt starkare. Förpackningen innehåller två knivblad!
195,00 kr

Basting Tape

Perfekt hjälpmedel när man tex ska sy i dragkedjor. En smal tejpremsa som håller tyget på plats tills man ska sy, istället för nålar som kan kännas i vägen! 1/8", ca 7,5m.
79,00 kr

By Annie's Stiletto & Pressing Tool

Perfekt vid symaskinen!
249,00 kr

Chain-Piece Cutting Gizmo

Klipp tråden med Gypsy Quilter Chain-Piece Cutting Gizmo. Använd den till att klippa isär när du sytt ihop många delar i en kedja. Trådarna håller du i tygstyckena med båda händerna och drar tråden i spåret. Rakbladet klipper tråden snabbt, enkelt och säkert. Den halkfria botten garanterar att den förblir på plats när den används. Fem ersättningsblad och det magnetiska verktyget som behövs för byte av blad förvaras i botten.
240,00 kr

Fiskars Rotating Cutting Mat 14" x 14"

Roterande skärmatta i självläkande material.
599,00 kr

Fiskars Rotating Cutting Mat Self Healing 8" x 8"

Självläkande roterande skärmatta.
299,00 kr

Freezer Paper

Fryspapper som är 8 1/2" x 11", 30 ark. Perfekt att rita upp mönster på och till applikationer! Tips: sy ett tillräckligt stort stycke i lappteknik till en necessär. Kvilta med bakstycke och vadd. Rita upp necessär mönstret på fryspappret och klipp ut. Stryk fast på ditt färdig sydda "stycke", rita efter mönstret och klipp ut. Dra bort fryspappret och använd igen och igen!
289,00 kr