Sök Öppettider, Hitta hit Kontakta oss Köpvillkor Annalundas Blogg
Just nu erbjuder vi fri frakt på alla ordrar över 750 kr. Frakten dras av automatiskt i kundvagnen.
Nyhetsbrev
Facebook
Tips
Vi säljer bland annat:

JUKI Symaskiner

JUKI är ett japanskt företag som grundades år 1938. Som världens största symaskinstillverkare eftersträvas en miljömedveten produktutveckling och skapande av livslängd. Hållbarhet är viktigt! JUKI är världsledande inom tillverkning av både industri- och hemsymaskiner. All produktion sker utifrån noggranna kontroller av både kvalité och miljö.

Visa som
Sortering
Visa per sida

JUKI DX-2000QVP. Symaskinen för dig som quiltar!

DX-2000QVP är den perfekta symaskinen för dig som älskar att quilta! Symaskinen erbjuder allt du behöver. Det finns inget annat märke på marknaden som kan erbjuda samma perfekta stygnkvalité som Juki!
18995,00 kr

JUKI HZL-29Z. För dig som är nybörjare eller syr sällan. Stark & användarvänlig

Tillfälligt slut! För dig som är ny inom sömnadsvärlden och för dig som inte vill ha mängder av extra finesser. 29Z är stark och användarvänlig. Maskinen levereras med nålskydd som är avtagbar!
2995,00 kr

JUKI HZL-80HP. För dig som kräver en stark & pålitlig symaskin

HZL-80 är en stark symaskin med 197 sömmar och som du kan sy kapell, flera lager skinn och läder med och ständigt få perfekta sömmar!
6795,00 kr

JUKI LB-5020

JUKI LB-5020 är en användarvänlig och pålitlig symaskin i äkta Juki-anda. Symaskinen är stark, tystgående och syr fint i alla typer av material. Det är inte en industrisymaskin, men det är en Juki. EGENSKAPER 20 sömmar 3 olika typer av knapphål Automatisk knapphålssensor Automatisk nålpåträdare Automatisk trådfästning fram och bak 7 matarrader Extra hög pressarfotslyft Friarm Justerbar nålposition Justerbar trådspänning Nålposition upp/ner Nedsänkning av matarrader Reglerbar sömnadshastighet Sy med pedal eller start/stopp-knapp LED-belysning Hård huva AUTOMATISKA KNAPPHÅL Med hjälp av knapphålsensorn sys perfekta knapphål oavsett material. Du kan välja mellan tre olika typer av knapphål. AUTOMATISK NÅLPÅTRÄDARE Symaskinen är utrustad med en automatisk nålträdare som enkelt för in tråden i nålen med hjälp av en spak. DISPLAY Symaskinens display visar vald söm, stygnbredd, stygnlängd samt rekommenderad pressarfot. EXTRA HÖG PRESSARFOTSLYFT Med den extra höga pressarfotslyften är det enkelt att sy kraftigare tyger. Pressarfoten kan höjas i 2 steg, max. 9 mm. LED-BELYSNING Givetvis är symaskinen utrustad med LED-belysning för optimal ljusstyrka. MATNING Symaskinen är utrustad med 7 st matarrader som gör det enkelt för symaskinen att bearbeta tunna till grova material. START/STOPP-KNAPP Välj mellan att sy med pedal eller med start/stopp-knapp som är placerad ovanför nålområdet. TVILLINGNÅL Symaskinen är utrustad med två separata trådledare precis ovanför nålen för att minimera risken för trådtrassel när du syr med tvilling eller trillingnål. MEDFÖLJANDE TILLBEHÖR Sicksackfot (standardfot), Kastsömsfot, Blixtlåsfot, Dekorfot, Blindsömsfot, Automatisk knapphålsfot, Spolstopp stor/liten, Tvillingpinne, Spolfilt, Spole x 4, Nålbrev, Sprättare, Rengörningsborste, Skruvmejsel, Manual, Fotpedal, Anslutningskabel, Hård huva TEKNISK SPECIFIKATION Sömnadshastighet 700 stygn/min Nålsystem 130/705H Antal sömmar 20 sömmar Max stygnlängd 5 mm Max stygnbredd 7 mm Storlek 40.6 x29,8 x 18,2 (BxHxL) Vikt 5.6 kg Svensk manual PDF TILLVAL Alla våra snap-on pressarfötter på hemsidan passar LB-5020. Bord är tillval 995.-
5395,00 kr