Sök Öppettider, Hitta hit Kontakta oss Köpvillkor Annalundas Blogg
Frakt endast 69:- och fri frakt på alla ordrar året ut över 299 kr. Frakten dras av automatiskt i kundvagnen.
Nyhetsbrev
Facebook
Tips
Vi säljer bland annat:

JUKI Symaskiner

JUKI är ett japanskt företag som grundades år 1938. Som världens största symaskinstillverkare eftersträvas en miljömedveten produktutveckling och skapande av livslängd. Hållbarhet är viktigt! JUKI är världsledande inom tillverkning av både industri- och hemsymaskiner. All produktion sker utifrån noggranna kontroller av både kvalité och miljö.

Visa som
Sortering
Visa per sida

JUKI DX-2000QVP. Symaskinen för dig som quiltar!

DX-2000QVP är den perfekta symaskinen för dig som älskar att quilta! Symaskinen erbjuder allt du behöver. Det finns inget annat märke på marknaden som kan erbjuda samma perfekta stygnkvalité som Juki!
18995,00 kr

JUKI HZL-29Z. För dig som är nybörjare eller syr sällan. Stark & användarvänlig

För dig som är ny inom sömnadsvärlden och för dig som inte vill ha mängder av extra finesser. 29Z är stark och användarvänlig. Maskinen levereras med nålskydd som är avtagbar!
2995,00 kr

JUKI HZL-80HP. För dig som kräver en stark & pålitlig symaskin

HZL-80 är en stark symaskin med 197 sömmar och som du kan sy kapell, flera lager skinn och läder med och ständigt få perfekta sömmar!
6795,00 kr

JUKI LB-5020

JUKI LB-5020 är en användarvänlig och pålitlig symaskin i äkta Juki-anda. Symaskinen är stark, tystgående och syr fint i alla typer av material. Det är inte en industrisymaskin, men det är en Juki.
5395,00 kr